iMovie

iMovie voor Mac

Apple's officiële videobewerker voor Mac

Met iMovie maakt iedereen in een mum van tijd de mooiste films. Het uitgebreide pakket is perfect voor hobbyfilmers, maar heeft ook professionele functies in huis. Zo maak je vakantievideo's in de stijl van een filmtrailer of kies je één van de...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel sjablonen beschikbaar
  • Volledig gericht op slepen en plakken
  • Professionele soundtracks beschikbaar
  • Intuïtieve interface

TEGEN

  • Soms hardnekkig bij importeren video

Excellent
9

Met iMovie maakt iedereen in een mum van tijd de mooiste films. Het uitgebreide pakket is perfect voor hobbyfilmers, maar heeft ook professionele functies in huis. Zo maak je vakantievideo's in de stijl van een filmtrailer of kies je één van de vele andere thema's om je materiaal vorm te geven. iMovie download je via de Mac App Store.

Zoals veel programma's op de Mac, ziet ook iMovie er prachtig uit. Het werken met deze software is een aaneenschakeling van sleep- en plakactiviteiten, wat intuïtief functioneert. Zo sleep je clips in de tijdlijn naar een gewenste plek en kies je gemakkelijk een effect om toe te voegen. Muziek en audio (getoond als geluidsgolven) pas je met muisklikjes en sleepbewegingen aan, zodat je snel de niveaus (en sterkte) afstelt op de scène.

Een fantastische functie in iMovie betreft de trailermaker. Filmtrailers maak je vanuit 15 sjablonen in thema's als Actie, Avontuur en Romantiek, met bijbehorende soundtracks en effecten. Er zijn zelfs muziekstukken beschikbaar die zijn ingespeeld door het Londens Symfonisch orkest! Een andere fijne optie in iMovie is de 'People Finder'. Dit is een functie die de hoofdrolspelers in jouw video detecteert en je clips indeelt op 'acteur'. Je organiseert dankzij deze optie veel sneller de clips en hun volgorde.

Schitterende sjablonen, een volledig intuïtieve sleep- en plakinterface en een regenboog aan deelopties maken iMovie tot hét pakket voor hobbyfilmers. iMovie is geschikt voor beginners en gevorderden en levert plezante en professionele films op.

Meeste downloads Multimedia voor mac

iMovie

Download

iMovie 10.1.10

Beoordelingen about iMovie

Promotie×